James Bates Photography

Affotografering

Hos James Bates Photography tilbyder vi affotografering af kunstværker, altså fotografering af kunstværker, som skal reproduceres.

Affotografering er en teknisk svær disciplin, når det kommer til fotografering, fordi billedet skal afspejle kunstværkets tekstur og fornemmelse.

Vi arbejder med forskellige opsætninger, lyssætninger og bruger vores tekniske viden til at fange dit værk på den helt rigtige måde

Vi sørger for at farverne er tilpasset dine originale værker, og hvis der er behov for let retouchering, klarer vi selvfølgelig også det.

Affotografering er et godt eksempel på, at det der ligner et meget simpelt fotografi i virkeligheden er teknisk avanceret.

Ved et maleri, er det ikke kun selve maleriet, der skal fanges, men også selve malingen. Er den skinnende? Mat? Hvordan er teksturen på maleriet? Det er vigtigt at få det genskabt og få gengivet teksturen, så man får fornemmelsen af værket – også i en reproduktion.

Der er stor forskel på at tage et billede af et værk og på at få et resultat, der viser kunsten, som den er.

Vi har et tæt samarbejde med Jespersen Tryk + Digital, som er eksperter i specialprint og bruger gammeldags håndværk kombineret med den nyeste teknologi.

https://jespersentryk.dk/kunstprint/kunstprint/

jamesbates.dk use cookies for your user experience. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.