James Bates Photography

Packshots

Et packshot er ikke bare et packshot. Hos James Bates Photography er vi specialister i at fremvise jer og jeres produkter så lækkert og reelt som muligt.

Når det kommer til produktbilleder generelt (still life eller packshots), arbejder vi meget med at finde ud af, hvem I er, og hvad jeres visuelle identitet er.

Selv på et enkelt billede som et packshot skal man kunne fornemme jeres brands identitet, og her bruger vi vores mange års tekniske erfaring og kreative sans med at få den helt rigtige information og det rigtige udtryk ind i jeres packshots.

Vi har mange års erfaring og har arbejdet med packshots for de fleste af Danmarks modeblade samt nogle af de største modebrands nationalt.

Vi har både erfaring fra store webshops med mange varer og mindre webshops med få produkter – som ikke desto mindre skal fremvises lækkert, repræsentativt og i overensstemmelse med brandet.

Det er vigtigt at investere i gode packshots. Det er her, I har muligheden for at give kunden den samme fornemmelse af produktet, som hvis de gik ind i en butik for at se det.

Jeres online butik skal se lækker og indbydende ud, og det sker ikke kun gennem en flot designet hjemmeside, men også med professionelle kvalitetsskud af jeres produkter i form af gennemarbejdede packshots.

Som det oftest er tilfældet, er de tilsyneladende mest simple og enkle billeder de teknisk sværeste at fange. Det er netop det, vi kan hjælpe jer med.

jamesbates.dk use cookies for your user experience. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.