James Bates Photography

Om James Bates Photography

Studiet

James Bates Photography holder til på Frederiksberg lige ved grænsen til Vesterbro.

Her har vi et professionelt fotostudie, hvor vi arbejder med kunder inden for alle typer fotografering og video.

De to fast fotografer, James Bates og Line Westerboe, arbejder tæt sammen i idéudviklingen, men også når det kommer til at skyde billederne og efterbehandling.

Fotografer

James Bates

James Bates f. 1971 startede som selvstændig fotograf i 1998, og et par år efter fik han studiet på Frederiksberg. James er født og opvokset i England i den sydvestlige del af landet. Han er uddannet fotograf fra Kent Institute of Art and Design lige udenfor London. Efter sin uddannelse arbejdede han for forskellige fotografer i London, hvor han blandt andet var med til at arbejde med kunder som Guinness, Renault, Marks&Spencer, BBC Good Food og Uncle Ben’s. Han flyttede til Danmark i 1996. James begyndte at interessere sig for fotografi allerede som barn: “Min familie og jeg boede i Dorset, og på et tidspunkt flyttede der en landskabsfotograf ind på den anden side af marken. Det var den velrespekterede landskabsfotograf Charlie Waite, som var flyttet dertil fra London sammen med sin kone, der var skuespiller. Jeg syntes, de var så spændende, fordi de var så anderledes, end hvad jeg var vant til. Han byggede mørkekammer og gav mig en stak papirer og gav mig lov til at lege med at fremkalde fotografier, jeg tog med min brors kamera. Han var meget sød og rosende - selvom det nok ikke var det mest fantastiske arbejde, han havde set.” Der lært jeg at ikke kun elske at fotografere men hele processen.

Line Westerboe

Line Westerboe f. 1992 er født og opvokset langt ude på landet på Fyn. Hun har altid været meget kreativ, tegnede meget og så mange film. Her blev hun interesseret i billeder generelt. Da hendes forældre fik deres første digitalkamera, gik hun i gang med at tage billeder og arbejdede videre med dem i de værktøjer, hun nu havde: MS Paint, hvor hun kunne redigere lidt i billederne og tegne hen over dem. Senere gav hun sig i kast med en gammel udgave af Photoshop, hvor hun endelig kunne lære at redigere. Hun er uddannet fotograf fra fotografuddannelsen i Viborg og København og blev udlært hos James Bates Photography i 2020. Hun har siden været ansat som fotograf samme sted, hvor hun bruger sin kreativitet og sin store tekniske viden til at hjælpe kunder med alt inden for still life, packshots, produktbilleder, portrætter og meget mere. Line er ikke i tvivl om, at hun endte det rigtige sted i lære og siden som professionel fotograf: “Jeg ville finde et sted, hvor det var kreativt, og jeg kunne udfolde mig. Hos James har jeg lært alt det tekniske, og det var lige præcis det, jeg manglede. Nu kan jeg tage mine kreative ideer, jeg ikke kunne fuldføre før, og rent faktisk udføre dem teknisk.”

jamesbates.dk use cookies for your user experience. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.