James Bates Photography

Portrætter

Hos James Bates Photography tilbyder vi portrætter, som for eksempel professionelle portrætter.

Vi går meget op i, at det skal være en god og afslappende oplevelse for dig, når du skal have taget dit portræt. Når det kommer til portrætter, har vi fokus på at skabe en stemning og vise dig som person i det færdige billede.

Opsætningen kommer selvfølgelig an på, hvad billedet skal bruges til. Vi kan både hjælpe med et professionelt og mere traditionelt billede til for eksempel Linkedin, men også et anderledes – men dog stadig professionelt – billede til for eksempel din hjemmeside, virksomhed eller noget helt tredje.

Vi tager os tid til at skyde det helt rigtige billede for dig, og at du er glad, tilfreds og tryg.

Når det kommer til portrætter, gælder mange af de samme principper som i andre discipliner inden for fotografi: Det handler om at skabe en stemning med lys, at vise personligheden i den eller det, du tager billedet af og at repræsentere motivet på den ideelle måde.

Ved portrætter fokuserer vi i høj grad på at lære lidt mere om personen foran kameraet og få en fornemmelse af, hvem de er.

Ligesom en portrætmaler handler det ikke bare om at gengive overfladen en til en. Personligheden skinner igennem, og den skal fanges såvel som udseendet på personen, der portrætteres.

jamesbates.dk use cookies for your user experience. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.